Преподаватели по народни танци Моряците

Ние сме Силвия Матева, Мария Малешкова, Преслава Димитрова, Илияна Иванова, Кристина Маркова, Kрасимир Няголов и Александър Жечев- млад и амбициозен екип, обграден от ентусиазирани и усмихнати хора, обичащи да танцуват български народни танци.

Танцовата ни автобиография на започва от ранна детска възраст, когато сме имали щастието да попаднем в детски ансамбли за народни танци и сме почувствали магията на българския фолклор.

Всеки от нас танцува в различни ансамбли през годините, до срещата ни през 2012 година.

Преслава Димитрова, Илияна Иванова и Кристина Маркова, са завършили специалност „Българска народна хореография“ в НГХНИ „Константин Преславски“. Преси и Криси понастоящем са студенти във Варненския Свободен Университет „Черноризец Храбър“специалност „Българска народна хореография“ и са артисти в Академичен танцов театър към Университета, където бивш солист е Краси.

Силвия Матева е дипломиран хореограф, специалност Български народни танци, ръководител на групи за възрастни и деца в Клуб за народни танци „Моряците“ и негов създател.

Красимир Няголов е дипломиран хореограф, специалност Български народни танци, помощник хореограф на ансамбъл „Шумен“, преподавател по български народни танци в Националното училище по изкуствата „Добри Христов“ и ръководител на групи за възрастни в клуб за народни танци Моряците.

Мария Малешкова, Преслава Димитрова, Илияна Иванова, Кристина Маркова и Александър Жечев с огромна любов и всеотдайност ръководят групи  за възрастни в клуба.

Освен групови занимания за деца и възрастни, в които изучаваме български народни хора и се забавляваме от сърце, предлагаме и индивидуални уроци.

Професионалната ни танцова формация, с изпълненията си гарантира доброто настроение на всички сватби, фирмени тържества и много други, в които участва.

Ако сърцето ви носи любовта към танците, доброто и красивото, заповядайте за танцуваме заедно!

 

kolegi

 

Преподаватели по Йога и Йога флай

Silvia Slavova-1

Силвия Славова

Преподавател по Хатха йога и Йога за бременни в Моряците.

Завършила Българска Ащанга йога академия, лицензиран инструктор към Yoga Alliance. Преминала е курс за специализация по Йога Флай в центъра за продължаващо обучение към ”Икономически Университет Варна”.

Родена на 11.04.1984г. Занимава се с йога от години, официално се дипломира преди 3 год. Личната и трансформация започва, когато в живота я среща с Петя Николова, невероятен човек и инструктор, която и помага да осъзнае, какво всъщност е йога. Водила е практики в ”Йога Студио Гаятри”, спортен център” ТИМ”,” Денс Палас”, клуб” Можеш”, а сега в клуб ”Моряците”.

 

vesela nalbanchevaВесела Налбанчева

Преподавател по Флай йога и Флай йога за деца и Акро йога в Моряците.

Започва да се занимава с Йога през 2004 година. Първият и учител е Димо Дончев – от него научава, че невъзможни неща няма. Още тогава у нея се заражда идеята да стане инструктор по йога. Десет години по-късно Съдбата я срещна с друга Учителка – Милена Фучеджиева. Тя и практиките по Кундалини йога дават силен тласък за нейното израстване. Малко по-късно Вселената и отваря пътя към Йога като начин на живот. Среща я с Ани Желязкова, неин настоящ Учител и Духовен водач. През юни 2015г. завършва Професионална квалификация „Йога Флай” към Икономически университет, Варна и получава свидетелството си за Инструктор по „Йога Флай”. От месец юни до месец август води практики по йога флай в различни зали в гр. Варна, а от месец септември 2015г. и в Моряците

miliМили Бейлериян
Инструктор по терапевтична въздушна йога и звукотерапия
От 2014 година e дипломиран инструктор по FLY йога.Част съм от семейството на Клуб‘‘ЗаЕдно‘‘
Всеки на различен етап от живота си открива и започва да следва пътя на йога,тя избира да го споделя с другите и да предава своята опитност.
Активно се занимава с йога от 2006 година. Неин пръв преподавател е Емил Златев,а в последствие намира своята сродна душа и наставник по йога Анна Желязкова, с която заедно основават Kлуб ‚,ЗаЕдно,,.Преподава FLY йога от 2014 година.
От месец ноември 2016 година ще провеждам занятия по флай,терапевтична йога и звукотерапия в залата при Клуб,,Моряците,,.