fbpx

Старт на детските групи

Лятото е вече към края си и идва времето, в което да възобновим репетициите на детските ни групи. След почивката през летните месеци сме готови за много танци и усмивки, които да споделим заедно.

Най-малките танцьори (5-8 години) от подготвителният Детски ансамбъл “Малките морячета” ще танцуват от 07.09.2024 г. Репетициите ще се провеждат всяка събота и неделя от 14:00 ч., в залата на Моряците в Делта Планет мол, ниво 1.

Каките и батковците (9-16 години) от Детски танцов ансамбъл “Моряците” започват с репетициите от 14.09.2024 г. Те ще танцуват всяка събота и неделя от 15:00 ч., отново в залата ни в Делта планет мол.

В детските ни групи са добре дошли всички деца, независимо дали са танцували някога, или тепърва ще правят първите си крачки в българския танцов фолклор.

Ако искате и вашето дете да танцува в прекрасна среда, под ръководството на най-усмихнатите и можещи педагози, да намери нови приятели и да учи не само танцовите движения, а и това, как да бъде добър човек – не се колебайте до го запишете в Клуб за народни танци Моряците.

Записване тук, или на номер 0899 165 026, където може да получите и всякаква допълнителна информация, която може да ви е необходима.

Добре сте ни дошли!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *