Танцова формация Моряците предлага разнообразна танцово-музикална програма, подходяща за всякакъв вид тържества, независимо от повода.

Уникалните танци от всички краища на България, допълнени от богатия ни гардероб от народни носии и красивите танцьори, ще доставят незабравима радост на вашите гости.

Предлагаме различни ритуали за сватба – посрещане, наричане, забулване и бръснене на младоженците и други. Богатия ни набор от анимации ще ви даде възможност да разнообразите вашето тържество и да “разтанцувате” вашите гости.

Професионалните умения и широките усмивки на нашите танцьори ще оставят у всички Вас един красив спомен.

Винаги разработваме специална програма, в зависимост от тържеството и желанието на клиента. Продължителността на програмата и нейното съдържание са изцяло по ваше желание.

Предлагаме програми с продължителност 15, 30 и 45 минути, но винаги можем и да направим и по-продължителна програма, ако събитието го изисква.

Репертоар ни включва танци от Добруджа, Тракия, Северняшкия край, Пирин, Варненско и Шоплука, изпълнени с автентични носии от етнографската област, от която са танците.

Екипът на танцова формация Моряците се състои от млади и усмихнати професионалисти, които дават душа и сърце в танците и ще направят всичко по силите си да заразят гостите Ви с добро настроение!

За контакти:
0896 766 097 – Преслава Димитрова
0899 165 026 – Силвия Матева

Може да ни намерите и във фейсбук на https://www.facebook.com/formatsia.moriatsite

Повече от нашите участия може да видите тук: