народни танци за начинаещи варна

Ако сърцето Ви се разтуптява щом чуе народна музика,

ако искате да сте цар на хорАта,

ако  искате да сте в страхотна форма,

ако искате да си намерите нови усмихнати приятели,

ако искате да се потопите в българския фолклор и да изживеете неповторими емоции –

Няма какво да чакате – заповядайте в най-голямото и усмихнато танцово семейство на Варна –

Клуб за народни танци Моряците!

Поради големия интерес на 21.11.2020 г. стартираме две нови групи за начинаещи в залите ни в търговски център Елитис в Трошево и залата Импулс във Възраждане.

Първата група ще се казва Моряците 10 (М10) ще танцуват всяка събота и неделя от 18:00-19:00 ч. в залата ни в търговски център Елитис, ет.2, на ул. Никола Симов 3.

Ръководител на групата ще бъде слънчевата Илияна Атанасова, която ви очаква с нетърпение, за да Ви поведе на приказна разходка из българския танцов фолклор и да се забавлявате от сърце.

Старт на групата 21.11.2020 г. местата в групата са ограничени, но все още е възможно записване тук (моля запишете, че се записвате за М10), или на телефон 0899 16 50 26 .

Втората група за начинаещи, за която стартираме записване ще се казва Моряците 17 (М17), които ще танцуват всяка събота и неделя от 16:30-17:30 ч. в залата на танцов център Импул, във Възраждане 1, срещу блок 25.

Ръководител на групата ще бъде чаровния Георги Златинов, които ще ви научи на много интересни народни хора и ще ви зарази с невероятната емоция от българсия фолклор.

Старт на групата 21.11.2020 г. местата в групата са ограничени, но все още е възможно записване тук (моля запишете, че се записвате за М17), или на телефон 0899 16 50 26 .

При нас се спазват всички мерки за превенция на разпространението на Ковит 19.

Пълния график на репетициите в клуб за народни танци Моряците може да откриете тук.

Вратите на клуб за народни танци Моряците са отворени за всички – от абсолютно начинаещи до тотално напреднали :)

За вече стартиралите групи не е нужно предварително записване, а само да дойдете в залата в часа на репетицията с чисти обувки и добро настроение :)

Най- усмихнатите, веселите и можещи хореографи ще Ви очакват там.

Добре сте ни дошли! 

Share